Inspiratie

De unde imi gasesc inspiratia

Inspiratia mea vine din vechile traditii, din frumusetea culturii noastre si a altor popoare.

Din vacante si de la oameni deosebiti mi-am luat energia creatoare. Din calatoriile prin Europa, Africa si Asia am adus, pentru bijuteriile create de mine, pandante de Murano, cristale de Bohemia, margele plamadite de artizani cehi, vandute cu drag in pietele locale, colorate si parfumate de fructe si flori, alaturi de marionete si dantele fine.

Primul colier – asa a inceput totul. Primele cristale cumparate din Praga.

colier initial

Ceea ce vedeti in acest blog sunt pagini din jurnalul meu de viata, amintiri si experiente transpuse in bijuterii: fiecare reprezinta un loc, un om sau o amintire frumoasa.

Inspiratie din portul romanesc.

untitled-100026

Am inceput o mica colectie.

untitled-100027

Si pe rosu.

salba 1

Colectia de cristale este rezultat al respectului pe care il port universului pentru fiecare piatra capabila să aduca, prin vibratia ei, un plus de sanatate si armonie. Aceste creatii, precum si articolele de cristaloterapie au aparut ca o colaborare cu fiica mea Antonia, antrenor de viata, consultant BaZi si Feng Shui si pasionata de cristaloterapie, pe care le studiaza de mai bine de 10 ani.

Cuart

cuart 3

Agat

rodonit

Fluorit

fluorit 5

Ametist

ametist 2

Nu vreau sa ofer doar pietre insirate pe ata, ci am creat pentru fiecare cristal o montura unica, un colier care sa-l scoata in evidenta, sa-i arate frumusetea naturala si sa aduca acel plus de unicitate doamnei care-l poarta.

Agat in tehnica soutache

ELEMENTE-402

Serpentin crosetat cu sarma

ELEMENTE-415

Scoica si perle lucrate cu acul

untitled-1

Fluturi howlit lucrat cu acul

ELEMENTE-428

Ametist cu margele de nisip

untitled-15

Malachit in colier rotund

ELEMENTE-444

Pe unicitate se bazeaza intreaga mea colectie, caci fiecare suntem unici si speciali si meritam sa purtam ceva creat doar pentru noi. Creatiile mele nu sunt pentru cele ce adora uniformele, purtand o bijuterie unica, de creator, este asumarea unei independente, a capacitatii de a spune – „sunt eu”.

Va astept mereu cu drag sa impartasim pasiunea pentru viata si pentru frumos.

 

Elena