Informatii diverse

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.georgiabijoux.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.georgiabijoux.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.georgiabijoux.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul www.georgiabijoux.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.georgiabijoux.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.georgiabijoux.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.georgiabijoux.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.georgiabijoux.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.georgiabijoux.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

Conditii de returnare

Aveti posibilitatea ca în termen de 10 zile lucrătoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa va returnam banii inapoi pentru produsele comandate.

O conditie esentiala in returnarea marfii este ca aceasta sa fie in stare perfecta, exact cum am expediat-o noi, fara defecte. In caz contrar suma de plata nu va fi returnata.

Legislatie

Conform: Ordonantei nr. 130 din 31.08.2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Monitorul Oficial nr. 431 din 02.09.2000; si Legea nr. 51 din 21.01.2003 pentru aprobarea O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Monitorul Oficial nr. 57 din 31.01.2003;

Art. 2) b) consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii în afara activitatii lor profesionale;
c) comerciant – persoana fizica sau juridica autorizata sa desfasoare activitate de comercializare a produselor sau serviciilor de piata in cadrul activitatii sale;

Art. 7) (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Politica de confidentialitate

www.georgiabijoux.ro,  în calitate de autor/proprietar/administrator respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de cstre dumneavoastrs atunci csnd utilizati acest web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întreaga întelegere (contractul) dintre parti.
www.georgiabijoux.ro îsi rezerva dreptul de a schimba si actualiza în orice moment continutul web-site-ului, precum si Politica de Confidentialitate.

Politica Anti-SPAM

www.georgiabijoux.ro nu foloseste si nu încurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM)
Abonarea la newsletterul www.georgiabijoux.ro esta gratuita si implica acordul dumneavoastra asupra Termenilor si Conditiilor de Utilizare.
Daca veti dori sa va dezabonati de la Newsletterul www.georgiabijoux.ro la care erati abonat si sa nu mai primiti mesaje din partea noastra, o puteti face oricand.

Colectarea de Date cu Caracter Personal

www.georgiabijoux.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Formularul de înregistrare prezent pe site-ul www.georgiabijoux.ro, cere informatii prin care puteti fi identificat, contactat si vi se poate factura si livra produsele comandate, acestea fiind din categoria datelor de tip „Business Data”.

Folosim Datele cu Caracter Personal Colectate în Urmatoarele Scopuri:
– Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
– Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
– Pentru a îmbunatati securitatea accesului.
– Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.
In diferite sectiuni din Site se gasesc link-uri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul în care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra în categoria datelor tip „Business Data” iar www.georgiabijoux.ro le va putea utiliza, avand acceptul dumneavoastra.
www.georgiabijoux.ro poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale www.georgiabijoux.ro şi ale site-ului web, sau (c) actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
www.georgiabijoux.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Securitatea Datelor Colectate
www.georgiabijoux.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate,impreunacu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverul pe care Site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizate de catre Site-ulwww.georgiabijoux.ro, sunt periodic analizate dpdv al securitatii.
Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei Romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa. în calitate de autor/proprietar/administrator respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest web site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui web site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întreaga întelegere (contractul) dintre parti.
www.georgiabijoux.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul web-site-ului, precum si Politica de Confidentialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.