Despre mine

A crea o bijuterie este, pentru mine, momentul meu de suflet, picatura mea de creatie cand ma conectez la univers, natura si tot ce este frumos si linistit. Transpun in modele delicate de cristale tot ceea ce am vazut si simtit intr-o viata de om, in calatoriile pe care le-am facut, in locurile pe care le-am vizitat, in oamenii pe care i-am cunoscut.

Am fost retusier foto pentru mai bine de 15 ani, ca mai apoi sa descopar o alta meserie ce mi-a placut foarte mult, si anume aceea de agent imobiliar, meserie care mi-a dat posibilitatea sa cunosc oameni minunati, sa vad case si locuri frumoase.

Aproape de 60 de ani am ales sa-mi urmez o veche pasiune din copilarie, aceea de a crea bijuterii. Totul a inceput cu o excursie la Praga, o punga de cristale si prima mea carte despre confectionarea bijuteriilor. Am invatat si limba engleza suficient cat sa inteleg cartile dedicate confectionarii bijuteriilor, scrise in aceasta limba.

Multa lume mi-a spus ca la varsta mea e mult prea greu sau mult prea riscant sa incep o activitate noua, dar eu cred ca atata timp cat pot si vreau, nimic nu este imposibil.

Am noroc ca familia ma sustine si asta este foarte important. Inconjurat de dragoste si cu dragoste poti face si imposibilul!

elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.