Ametist

Probabil ca este una dintre cele mai puternice pietre, cu o mare incarcatura spirituala. Este foarte mult folosita pentru a purifica celelalte pietre. Nu are nevoie de purificare, doar o spalare usoara si daca il lasati sa se incarce natural de la primele raze ale rasaritului, este suficient.

O piatra protectoare, nu numai impotriva energiilor negative, dar si impotriva stresului geopatic.

In planul constiintei favorizeaza stari superioare de constiinta si meditatie. Folositi un cristal de ametist cand meditati si puteti sa pastrati o astfel de piatra si la birou pentru a reduce energiile negative si a favoriza un mediu de lucru creativ si placut. In meditatie ajuta concentrarea, precum si la eliminarea gandurilor pasagere. Probabil orice om care a meditat macar o data in viata stie cat de greu este sa nu te gandesti la nimic.

Este util in procesul decizional caci aduce claritate si ordoneaza prioritatile. Puteti sa deveniti mai siguri, mai stapani pe situatie si mai ancorati in realitate.

Este o piatra puternic spirituala care ajuta la comunicarea cu divinitatea si la intelegerea locului si rostului in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.